Beste camper,

Hieronder leggen we uit waarom Camping Barcelona een uitstekende keuze is om op een zeer veilige manier met uw gezin van een vakantie te genieten.

We openen met absoluut alle actieve diensten, en we zullen dit doen door te voldoen aan de uitgebreide preventieprotocollen die de bevoegde autoriteiten ons te allen tijde aangeven.

Naast de verplichte maatregelen van beperkte capaciteit, afstand, reiniging, desinfectie en preventie, gaan we ook testen uitvoeren bij al het campingpersoneel en in het restaurant met twee grote buitenterrassen, als je liever binnen eet ruimte komt er een zeer krachtige luchtreiniger die ervoor zorgt dat de restaurantlucht te allen tijde en ook in de supermarkt volledig gesteriliseerd wordt. Het is een van de beste die momenteel op de markt is en wordt geleverd met NASA-technologie, het wordt gebruikt in ruimteraketten om te voorkomen dat astronauten ziek worden.

We zullen vanaf de eerste week alle kampeerterreinen en sanitairblokken openen om de maximale afstand tussen de bezette percelen te garanderen, terwijl de drukte in de badkamers wordt vermeden. De vakantie doorbrengen op een camping als de onze, waar u bijna altijd buiten bent, is de veiligste manier om vandaag te reizen.

Er zal animatie zijn voor volwassenen en kinderen, de miniclub zal altijd worden gehouden in open ruimtes en met kleine groepen kinderen, aangezien de protocollen te allen tijde en op een zeer veilige manier toestaan.

We introduceren ook verbeteringen om het aantal contacten tussen u en het personeel zoveel mogelijk te voorkomen, u moet online inchecken en uw verblijf comfortabel een paar dagen voor uw aankomst volledig vanuit uw huis betalen, en u ontvangt hetzelfde informatie die wij bij de receptie in digitaal formaat verstrekken, zodat ze bij aankomst niet eens door de receptie hoeven als je dat liever hebt.

En we mogen niet vergeten dat de komst van hot in het land een grote bondgenoot zal zijn tegen het virus.

Gefeliciteerd! U boekt zonder twijfel een erg leuke ervaring voor uw gezin en veruit 2020 is de beste in de afgelopen 20 jaar om Barcelona te bezoeken, de lage instroom van toerisme die naar verwachting alles goedkoper zal maken, krijgt betere service in winkels en restaurants, en u zult de toeristische attracties veel beter kunnen bezoeken zonder drukte of lange rijen. Als je de kans hebt, doe het dan! Je zal er geen spijt van krijgen! Het is een unieke kans voor een paar gelukkigen.

Heel erg bedankt voor het kiezen van ons om van uw vakantie te genieten, we willen u een gelukkig verblijf bieden.

Het Barcelona Camping Team