Veilig toerisme op Camping Barcelona.
Beste camper,

Hieronder leggen we uit waarom Camping Barcelona een uitstekende keuze is om op een zeer veilige manier met uw gezin van een vakantie te genieten.

We openen met absoluut alle actieve diensten en we hebben de volledige preventieprotocollen nageleefd die de bevoegde autoriteiten ons te allen tijde aangeven.

Naast de verplichte maatregelen hebben we een persoon met sanitaire kennis ingehuurd om zich uitsluitend toe te leggen op de controle dat alle uitrusting en kampeerders voldoen aan de preventieprotocollen, terwijl hij dagelijks meer desinfecteert dan nodig is in de gemeenschappelijke ruimtes.

We hebben de tests uitgevoerd op al het campingpersoneel en ze hebben allemaal negatief getest op COVID, en in het restaurant met twee grote buitenterrassen, als je liever in de eetkamer binnen eet, is er een zeer krachtige luchtzuiverende machine die ervoor zorgt dat de lucht Het restaurant is de hele tijd volledig gesteriliseerd, ook in de supermarkt. Het is een van de beste die momenteel op de markt is en wordt geleverd met NASA-technologie, gebruikt in ruimteraketten om te voorkomen dat astronauten ziek worden.

Op alle bussen die de camping bedienen, zijn goedgekeurde ozonafgevende machines geïnstalleerd, zodat ze voortdurend worden gedesinfecteerd.

Vanaf de eerste dag hebben we alle kampeerterreinen en sanitairblokken geopend om de maximaal mogelijke afstand tussen de bezette percelen te garanderen, en tegelijkertijd vermijden we drukte in de badkamers. De vakantie doorbrengen op een camping als de onze, waar hij bijna altijd buiten is, is de veiligste manier om vandaag te reizen.

Er zal animatie zijn voor volwassenen en kinderen, de miniclub zal altijd worden gehouden in open ruimtes en met kleine groepen kinderen, aangezien protocollen te allen tijde en op een zeer veilige manier toestaan.

We introduceren ook verbeteringen om het maximale aantal contacten tussen u en het personeel te voorkomen, u moet online inchecken en uw verblijf comfortabel een paar dagen voor aankomst volledig thuis betalen, en u ontvangt dezelfde informatie die we bij de receptie verstrekken in digitaal formaat.

En we mogen niet vergeten dat de komst van hitte in het land een geweldige bondgenoot is tegen het virus.

Gefeliciteerd! Je boekt een hele leuke ervaring voor je gezin, zonder twijfel en veruit 2020 is de beste in de afgelopen 20 jaar om Barcelona te bezoeken, de lage toestroom van toerisme heeft alles goedkoper gemaakt en betere service gekregen in winkels en restaurants , en u kunt de toeristische attracties veel beter bezoeken zonder drukte of lange rijen. Door de lage bezetting die we momenteel hebben, kunnen we als nooit tevoren genieten van de kampeerfaciliteiten. Als u de kans heeft om ons te bezoeken, is het de moeite waard! Het is een unieke kans.

Heel erg bedankt dat je voor ons hebt gekozen om van je vakantie te genieten, we willen je een gelukkig verblijf bieden.

Het Barcelona Camping Team