Turisme segur a Camping Barcelona.

Benvolgut campista,

A continuació li expliquem perquè Càmping Barcelona és una gran elecció per gaudir de les vacances amb la seva família de forma molt segura.

Obrim amb absolutament tots els serveis en funcionament, i ho farem complint els exhaustius protocols de prevenció que les autoritats competents ens indiquen en tot moment.

A més de les mesures obligatòries hem contractat una persona amb coneixements sanitaris perquè es dediqui exclusivament a controlar que tot l`equip i els campistes compleixin els protocols de prevenció, alhora que realitza diàriament mes desinfeccions que les obligades a les zones comunes.

Hem realitzat els tests a tot el personal del càmping i tots han donat negatiu en COVID, i al restaurant que disposa de dos grans terrasses exteriors, si prefereix menjar al menjador interior hi ha una màquina purificadora d`aire molt potent que garantirà que l`aire del restaurant estigui totalment esterilitzat tot el temps, i també al supermercat. És de les millors que hi ha ara mateix al mercat i ve amb tecnologia de la NASA, l`utilitzen en els coets espacials per evitar que els astronautes emmalalteixin.

En tots els autobusos que donen servei a el càmping s`han instal·lat unes màquines homologades alliberadores d`ozó que garanteixen que constantment estan desinfectats.

Des del primer dia hem obert totes les zones de càmping i blocs sanitaris per garantir el màxim distanciament possible entre les parcel·les ocupades, alhora que evitem aglomeracions en els banys. Passar les vacances en un càmping com el nostre, on aquesta gairebé tot el temps està a l`aire lliure és la forma més segura de viatjar en l`actualitat.

Hi haurà animació per a adults i nens, el mini-club es realitzarà sempre en espais oberts i amb grups reduïts de nens segons permetin els protocols en cada moment i de forma molt segura.

També estem introduint millores per evitar el màxim el nombre de contactes entre vosaltres i el personal, haurà de realitzar el check in online i el pagament total de la seva estada còmodament des de casa uns dies abans de la seva arribada i rebrà la mateixa informació que lliurem a recepció en format digital.

I no cal oblidar que l`arribada de la calor a el país és un gran aliat enfront de virus.

Enhorabona! Està reservant una experiència molt bonica per a la seva família, sens dubte i amb diferència 2020 és el millor dels últims 20 anys per visitar Barcelona, ​​la baixa afluència de turisme ha fet que tot sigui mes econòmic, que rebi un millor servei a comerços i restaurants , i pot visitar molt millor els llocs d`interès turístic sense aglomeracions ni llargues cues. A més, la poca ocupació que tenim actualment permet gaudir de les instal·lacions de càmping com mai. Si tenen oportunitat visiteu-os, val la pena! És una oportunitat única.Moltes gràcies per escollir-nos per gaudir de les seves vacances, desitgem oferir-los una estada feliç.

L`Equip de el Càmping Barcelona