Benvolgut campista,

A continuació li expliquem perquè Càmping Barcelona és una gran elecció per gaudir de les vacances amb la seva família d''una manera molt segura.

Obrim amb tots els serveis en funcionament, i ho farem complint els exhaustius protocols de prevenció que les autoritats competents ens indiquen en tot moment.

A més de les mesures obligatòries d''aforament limitat, distanciament, neteja, desinfecció i prevenció, també farem els tests a tot el personal de l''càmping, i al restaurant que disposa de dos grans terrasses exteriors, si prefereix menjar-hi al menjador interior hi haurà una màquina purificadora d''aire molt potent que garantirà que l''aire del restaurant estigui sempre totalment esterilitzat i també al supermercat. És de les millors que hi ha ara mateix al mercat i ve amb tecnologia de la NASA, és la que utilitzen en els coets espacials per evitar que els astronautes emmalalteixin.

Obrirem totes les zones de càmping i blocs sanitaris des de la primera setmana per garantir el màxim distanciament possible entre les parcel·les ocupades, alhora que evitem aglomeracions en els banys. Passar les vacances en un càmping com el nostre, on està gairebé tot el temps a l''aire lliure és la forma més segura de viatjar en l''actualitat.

Hi haurà animació per a adults i nens, el mini-club es realitzarà sempre en espais oberts i amb grups reduïts de nens segons permetin els protocols en cada moment i de forma molt segura.

També estem introduint millores per evitar el màxim el nombre de contactes entre vosaltres i el personal, haurà de realitzar el check in online i el pagament total de la seva estada còmodament des de casa uns dies abans de la seva arribada i rebrà la mateixa informació que lliurem a recepció en format digital, de manera que a la seva arribada no tenen que passar per recepció si ho prefereixen.

I no cal oblidar que l''arribada de la calor al país serà un gran aliat contra el virus.

Enhorabona! Está reservant una experiència molt bonica per a la seva família, sens dubte i amb diferència 2020 és el millor dels últims 20 anys per visitar Barcelona, ​​la baixa afluència de turisme que es preveu farà que tot sigui mes econòmic, que rebi un millor servei a comerços i restaurants, i podrà visitar molt millor els llocs d''interès turístic sense aglomeracions ni llargues cues. Si tenen oportunitat facin-ho! Val la pena! És una oportunitat única per a uns pocs afortunats.

Moltes gràcies per escollir-nos per gaudir de les seves vacances, desitgem oferir-li un estada feliç.

L''equip del Càmping Barcelona