Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
 
     
     

Stranden en routes voor wandelen en fietsen

 

Fiets- of wandelroutes vanaf de camping

Route door het binnenland: Route “Cinc Se`nies” door landbouwvelden tot Mataro´ of Sant Andreu de Llavaneres. U kunt het blauwe pad nemen als u de biologische groente- en fruitwinkel wilt bezoeken. Rechtstreekse verkoop door de landbouwer. Om bij het uitzichtspunt te komen moet u het laatste stuk (15 minuten) lopen.

Strandroute: na 500 meter komt u bij een rotonde met een kleine tunnel die naar een pad langs de zee leidt dat uitsluitend voor fietsers en wandelaars is bedoeld. Wanneer u bij de haven komt, steekt u hier binnendoor en vervolgens komt u uit op de prachtige Paseo de los Ingleses, met een uitzonderlijk en aan te bevelen strand. Als u de rode route volgt, komt u in het centrum van Caldes d'Estrac waar halverwege de route de Fundació Palau ligt, een artistieke ruimte voornamelijk gewijd aan Picasso. Als u dit mocht willen bezoeken, kunnen wij u bij de receptie een folder en de openingstijden geven plus een korting op het entreekaartje (de eerste zondag van elke maand is gratis). In het centrum van het plaatsje bevindt zich een klein en gezellig kuuroord waar het water met 38º uit de bodem opwelt. U kunt hiervan genieten in het zwembad met water op een temperatuur van 36º dat alle therapeutische eigenschappen bezit. Bij de receptie kunt u hierover ook informatie en kortingen ontvangen. Onder het kuuroord bevindt zich de gemeentelijke wasplaats waar sommige ouderen nog steeds hun handwas met thermaal water doen en ondertussen een praatje houden. Rechts van de Fundació Palau is de ingang naar het park Muntanyà. De toegang tot het park is gratis en u kunt er wandelen tussen een grote verscheidenheid aan bloemen en bomen met prachtige uitzichten op het plaatsje en de zee. U mag alleen het park te voet betreden en de wandeling duurt ongeveer een uur.

Mountainbikeverhuur:3€/h.


 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com
www.CampingsOnLine.com, Información y reservas de Campings en España