Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant (behalve van 01/07 t/m 30/09).
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.

NUTTIGE INFORMATIE 2018

Plattegrond van de camping    Nuttige informatie afdrukken  Tickets Barcelona

GRATIS transport alle dagen ★ ★ ★ ★ ★

Ontspan en geniet, rijd niet zelf tijdens uw vakantie, onze chauffeurs brengen u overal naar toe!!

Om de kwaliteit van uw vakantie te verbeteren en welbevinden en amusement te garanderen, stellen wij u de GRATIS bus van Camping Barcelona ter beschikking, die u iedere dag naar onze Beach Club en naar de stranden brengt en ook naar het treinstation, de haven, het duikcentrum, het verwarmde zwembad met SPA en sportzone, en naar het centrum van de stad waar u de markten, de restaurants en het winkelcentrum kunt vinden en een bezoek kunt brengen aan het cultureel erfgoed en de historische monumenten.

Bovendien bieden wij u dagelijks GRATIS vervoer van het centrum van Barcelona naar de camping . Het is van 01/06 t/m 30/09 niet gratis maar wel goedkoper dan met de trein: € 2,90/Traject.

Bovendien is er 24h uur per dag openbaar vervoer beschikbaar naar Barcelona. Voor informatie en reistijden kunt U terecht bij de receptie.

Het GRATIS vervoer naar Mataró onderhoudt dagelijkse diensten vanaf 9:00 uur 's morgens tot 23:00 uur 's avonds, in juli en augustus tot 2:00 's nachts.

Receptie : een team bestaande uit verschillende nationaliteiten, dynamisch, kosmopolitisch en professioneel, verwelkomt u en staat u in uw eigen taal vriendelijk te woord om u alle informatie te verstrekken die u nodig heeft.

Juli en augustus geopend van 8.00 tot 24 uur. Rest van het seizoen geopend van 8.00 tot 22.00 uur.

Entreebewijzen in Barcelona: Elke dag van 12.00h tot 20.30h is er bij de receptie een persoon aanwezig, die u kunt informeren over alle toeristische bezienswaardigheden in Barcelona en bij wie u tegelijkertijd goedkopere toegangsbewijzen kunt verkrijgen dan bij de officiële loketten van de gebouwen van Gaudí, zoals de Sagrada Familia, Parc Guël, musea, rondleidingen, toeristische routes, reisaanbiedingen, nachtelijke uitstapjes of het voetbalstadion Camp Nou en waarmee u dus de wachttijden bij de ingang kunt besparen.

Restaurant: een eetzaal binnen en twee terrassen, een overdekt terras en een buitenterras, beide met uitzicht op zee. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met mediterrane gerechten, tapa’s, paella’s, pasta’s, pizza’s, meeneemgerechten, wijnen en cava’s. U kunt er ook ontbijten of half- en volpension bestellen. In de bar kunt u uit 40 internationale soorten bier kiezen en er is een uitstekende en gevarieerde kaart met cocktails en gin-tonics Premium. In juli en augustus wordt er tijdens het avondeten een show gegeven.

Alle dagen geopend: openingstijd 8:00 uur, sluitingstijd tussen 22:00 en 2:00 uur 's ochtends.

Supermarkt: deze beschikt over alle producten om in de voedingsbehoeften van een kampeerder tijdens zijn verblijf op de camping te voorzien. Er is verse melk. Verse vis wordt dagelijks op bestelling geserveerd.

Dagelijks geopend van 8:00 tot 15:00 uur en van 17:00 tot 21:00 uur.

Zwembad: wij bieden u een geweldig zwembad van 25 meter met een prachtig uitzicht op zee en verschillende diepten. Er is een badmeester en er zijn gratis ligstoelen.

Gedurende het hele seizoen geopend, met de volgende openingstijden:

? Van 01 tot 28 maart, van 11.00 uur tot 16.00 uur.

? Van 29 maart tot 27 april, van 10.30 uur tot 18.30 uur.

? Van 28 april tot 6 juli, van 10.00 uur tot 20.00 uur.

? Van 07 juli tot 25 augustus, van 10.00 uur tot 21.00 uur.

? Van 26 augustus tot 23 september, van 10.00 uur tot 20.00 uur.

? Van 24 september tot 14 oktober, van 10.30 uur tot 18.30 uur.

? Van 15 tot 31 oktober, van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Bar van het zwembad en chill-out zone . IJssalon en cocktailbar: de bar is gelegen aan het zwembad, met een verkwikkend uitzicht op zee en sfeervolle chill-out muziek. Ze beschikt over een originele kaart met cocktails, wijnkaart, ijs en banket van uitstekende kwaliteit op ambachtelijke wijze bereid om van uw zoete momenten te genieten. U kunt er ook pizza’s, pasta, en de traditionele paella van het huis eten, en uw keuze maken uit een gevarieerde kaart met theeën, verse vruchtensappen, broodjes en salades. Als u wilt eten of languit iets wilt drinken terwijl u van de zeewind en de muziek geniet, de ligstoelen en –bedden zijn gratis.

Geopend van 1 juni tot 23 september. In juli en augustus, van 10.00 tot 23.30 uur – in juni en september, van 11.00 tot 21.00 uur.

Picknickplaats: deze ligt naast de bar bij het zwembad en is voorzien van grote houten tafels onder de schaduw van grote bomen. U kunt van deze ruimte gebruik maken zonder dat u iets in de bar hoeft te nuttigen of u kunt u er gewoon op een bankje tegenover de zee gaan zitten om in de schaduw van het uitzicht te genieten. Wij verzoeken u de tafels zo achter te laten als u deze aangetroffen heeft. Dank u wel.

Dagelijks geopend van 01:00 tot 21:00 uur.

Toegangscontrole: de camping beschikt over een toegangscontrole middels een kentekenherkenningssysteem dat het kenteken van de wagen leest. Stop de wagen bij het stopbord voor de slagboom waarna de slagboom door het systeem automatisch geopend wordt. Als het systeem uw kenteken niet heeft gelezen, ga dan niet toeteren maar rijd 3 meter terug en zet de auto opnieuw stil op de STOP die op de weg is geverfd. Als bij de tweede poging de boom niet opengaat, wendt u zich dan tot de receptie.

Gemotoriseerd verkeer: niet toegestaan van 24:00 tot 7:00 uur. Als u na 24:00 uur vertrekt of aankomt, kunt u uw auto op de gratis parkeerplaats bij de ingang van de camping parkeren. De parkeerplaats is ook van een kentekenherkenningssysteem voorzien. Dagelijks de hele dag geopend. Toegestane maximumsnelheid op het kampeerterrein: 10 km/u.

Nachtrust: tussen 23:00 en 8:00.

Gratis WiFi: Verbind u met het netwerk “Camping Barcelona”, geen wachtwoord nodig.

Dierenpark: hier vindt u verschillende soorten dieren die in semi-vrijheid leven: ezels, schapen, geiten, eenden, konijnen en kippen die er vreedzaam samenleven. U kunt het park in het seizoen de hele dag bezoeken maar de dieren laten zich meestal zien als het donker begint te worden. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de dieren en ze niet lastig valt.

Ecologisch fruit- en groentewinkeltje: Verkoop van ecologische produkten bij de boer, op nog geen 500m afstand van de camping, de eerste weg links na de uitgang van de camping (richting Llavaneres).

Open van maandag tot zaterdag, van 9.00h tot 14.00h en van 16.00h tot 20.00h. Zondags gesloten.

Beach Club van Camping Barcelona: Vrij direct aan zee gelegen en op slechts 30 meter van het water bevindt zich het ontmoetingspunt van de vrienden van Camping Barcelona. Ze beschikken over een uitstekende kaart met mediterrane gerechten, aperitiefjes en tapas om te proeven en te delen.

De avonden zijn om te genieten van de muziek met de haast traditionele mixdrankjes. Er zijn discoavonden met DJs, livemuziek en andere type voorstellingen. Het artistieke programma kunt u opvragen bij de receptie.

Het ontmoetingspunt is geopend vanaf begin mei tot half september, van 10 uur ‘s morgens tot 2 uur ‘s nachts in juli en augustus en de rest van het seizoen van 10 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s nachts.

Lasal Varador is het restaurant van Camping Barcelona, gelegen aan zee langs de strandboulevard en is het hele seizoen geopend. Het biedt een echte mediterrane keuken met als specialiteiten tapa’s, paella’s en cocktails onder begeleiding van goede muziek. Keuken op basis van ecologische, verse en kwaliteitsproducten uit de nabije omstreken, met respect voor de smaak en de natuurlijke eigenschappen van de voedingsmiddelen. Er is een speciaal menu voor groepen vanaf 8 personen. Het restaurant vormt een integraal duurzaam project, is gebouwd volgens de criteria van de bioklimatische architectuur met ecologische materialen en produceert zijn eigen elektriciteit, warm water en verwarming middels zonne-energie. De dichtstbijzijnde halte van Lasal Varador is het treinstation. U moet de voetgangerstunnel nemen op 100 meter van het station richting camping en dan ziet u het restaurant al liggen.

Iedere dag geopend vanaf begin juni tot half september van 09.45 tot 1.30 uur in de ochtend. Keuken geopend van 13.00 tot 16.30 uur en van 20.00 tot 24.00 uur.

Er is een beperkte kaart van 16.30 tot 20.00 uur. De rest van het seizoen geopend van woensdag t/m zondag van 09.45 tot 17.30 uur.

Duikclub van Camping Barcelona: deze bevindt zich in de haven en organiseert boottochten om aan de kust van Barcelona-Maresme te duiken en te varen, L’Alguer del Berruguell, een zeereservaat van 700 hectare met Posidonia oceanica, te bezoeken en de explosie van leven in de verzonken gefossiliseerde stranden tegenover de camping, met een ouderdom van meer dan 7.000 jaar (hiervoor hoeft u niet over een brevet te beschikken).

Er worden boottochten om de kust te bezichtigen georganiseerd iedere week van maart tot november. Kaartje: € 13,90 per persoon. Reserveren bij de receptie.

Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 13:30 uur en van 17:00 tot 20:30 uur. Zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur en van 17:00 tot 20:30 uur. Zondag van 8:30 tot 14:00 uur. Maandag gesloten.

Strand van Mataró: dit is een ideale natuurlijke omgeving om hier met het hele gezin van te genieten. De restaurants, strandtentjes en charme geven dit strand een geheel eigen karakter dat uniek is voor de kust van Barcelona.

Toegang tot de zee op 100 meter in een rotsachtige zone die niet geschikt is om te zwemmen maar wel om te snorkelen of te duiken. Om te zwemmen dient u naar de zandstranden te gaan, met name als u met kinderen gaat. De stranden van Mataró zijn onderscheiden met het ‘Q’-label dat de toeristische kwaliteit aangeeft.


Vervoer naar het strand van Mataró, Beach Club en Diving Club:

GRATIS pendeldienst: iedere dag.

Te voet: er loopt een pad langs de zee. Ca. 25 minuten lopen.

Fiets of wandelroutes vanaf de camping: Bij de receptie kunt u de plattegrond opvragen van de route van de 3 Vil·les (dorpen), een paradijs op nog geen 500 meters van de camping! De beste route is de paarse, van de “Passeig dels Anglesos”, deze route is heel makkelijk te bewandelen en is erg mooi. Mocht u een hond hebben, loop dan vooral door tot het laatste strand van Caldes d’Estrac. De Passeig dels Anglesos (laan van de Engelsen) begint na de jachthaven (Port Nàutic) van Sant Andreu de Llavaneres en verbindt de stranden van Sant Vicenç en Caldes d´Estrac (4 km strand). De strandtenten en restaurants aan het strand zijn het hele jaar open en laten honden toe. In de Port Balís kunt u ook goede restaurants vinden die het hele jaar open zijn.

Gratis cursus wijn- en cavaproeven : De cursus wordt in het Engels door een oenoloog 1 dag per week op het terras van het restaurant gegeven (behalve van 01/07 t/m 30/09). Bij de receptie inschrijven.

De zonopkomst en zonsondergang bekijken: de oevers van de zee zijn de beste plek om deze magische momenten van de dag gade te slaan.

De bloemen bekijken: de tuinen van de camping bieden een grote verscheidenheid aan planten die gedurende vrijwel het hele seizoen in bloei staan. In de lente kunt u het grootste aantal planten in bloei bekijken. Vraag bij de receptie meer informatie en foto’s van elk van de planten.

Animatie: Zie het activiteitenprogramma.

Vergeet niet aan ons animatieteam door te geven als iemand van uw familie/gezin jarig is tijdens uw vakantie op Camping Barcelona. Onze leuke mascotte Noa komt dan langs om voor hem/haar Cumpleaños feliz te zingen op de standplaats, in het restaurant of waar u ook maar wilt.

Van de animatie voor volwassenen kunt u het hele seizoen genieten hoewel er in de zomer meer activiteiten dan in het laagseizoen worden aangeboden. Kinderanimatie wordt in de maanden juli en augustus aangeboden.

Uitgaan: op de stranden van Mataró vindt u meerdere standbars met muziek die in het zomerseizoen elke dag tot 3:00 uur 's nachts geopend zijn. U kunt hierna terecht in de discotheken van de stad of, als u hier de voorkeur aan geeft, het nachtleven van Barcelona ontdekken. Als u het nachtleven van Barcelona wilt verkennen, kunt u bij de receptie het kaartje BARCELONA NIGHTLIFE kopen, waarmee u GRATIS toegang krijgt bij de meest bekende discotheken van de stad. Openbaar vervoer met de nachtbus N-82. Vertrek 's nachts vanaf de camping in Mataró en Barcelona ieder uur. Tijden bij de receptie.

Verwarmd zwembad met SPA- en sportzone in het centrum Paradise : Beschikt over twee verwarmde zwembaden van 25 en 10 meter met bubbelbadbedden en -stoelen, therapeutische waterstralen variërend van druk, jacuzzi's, Schotse en wisseldouches, stoombaden, sauna, massageservice en een crèche waar voor uw kinderen wordt gezorgd terwijl u aan uw conditie werkt. Er is ook een zonneterras, schoonheidscentrum, kapsalon en massages.


Alle dagen geopend. Speciaal tarief voor onze gasten: € 4,50 per persoon. Reserveren bij de receptie. Hieronder valt het gebruik van alle voorzieningen en activiteiten. Vergeet niet een badmuts mee te nemen , deze is verplicht. U kunt er ook een kopen bij de receptie voor € 1,80.

Speeltuin: gelegen naast het zwembad. Geschikt voor kinderen tot 11 jaar.

Dagelijks geopend van 8:00 tot 23:00 uur.

Sanitaire voorzieningen: moderne sanitaire blokken met warm water 24 uur per dag die voortdurend worden schoongemaakt. Complete baden voor gehandicapten en ook voor baby's. Een gespecialiseerd en milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf is belast met de schoonmaak van de voorzieningen. Het bedrijf is in bezit van het ISO 9001:2000-kwaliteitsbeheercertificaat.

Wasserette: De machines werken met munten en er is een wisselautomaat. Prijs: € 4,-. Als u geen wasmiddel of wasverzachter hebben, kunt u eenheidsdoses in de supermarkt voor € 0,60 kopen. Als u een strijkijzer nodig heeft, kunt u dit bij de receptie lenen.

Dagelijks geopend van 8:00 tot 22:00 uur.

Servicestation voor campers: elke kampeerzone beschikt over een servicestation voor campers. Zie plattegrond van de camping.

Chemisch toilet: er zijn 6 stortplaatsen om het toilet te legen. Zie plattegrond van de camping.

Wateraansluiting en -afvoer op de standplaats: te gebruiken uitsluitend voor aansluiting op caravans en campers middels slangen. De waterafvoer wordt gebruikt voor de afvoer van grijs water m.u.v. het chemisch toilet; om dit te legen dient u zich te wenden tot het servicestation voor campers of de dichtstbijzijnde stortplaats. Bedankt.

Huisdieren GRATIS (PetFriendly) : Camping Barcelona is een ruimte voor personen die hun leven met huisdieren delen, die ze mee op reis nemen of van plan zijn dit te doen. U kunt uw huisdier op de camping overal mee naar toe nemen, op het terras van het restaurant, in de bar van het zwembad en ook in de gratis bus zodat u altijd samen van uw vakantie kunt genieten. We beschikken over een bad met warm water speciaal voor uw huisdier (achter het centrale sanitaire blok –zie plattegrond-) en bij de receptie kunt u gratis zakken krijgen om de uitwerpselen in te doen.Huisdieren worden niet toegelaten in de toeristenbus van Barcelona.Als u een huisdier wilt adopteren, de camping neemt de kosten voor de adoptie voor haar rekening. Heel vriendelijk bedankt.

Boeken ruilen: beschikbaar in de receptie in meerdere talen.

Autowasplaats: vlakbij de receptie. Gratis service.

Batterijen opladen: laad de batterij van uw camera, computer, enz. op in de receptie. Gratis service.


Kluisjes: beschikbaar in de receptie. Prijs: € 1,50 per dag en een borgsom van € 20,-.

Post: dagelijkse lichting. In de receptie bevindt zich de brievenbus en u kunt er ook postzegels en ansichtkaarten krijgen.

Haardroger: beschikbaar in de receptie. Gratis service.

Diepvriezer: in de receptie. Gratis service.


Koelkast verhuur: Voeg deze optie toe bij uw reservering of vraag het aan bij de receptie. Prijs: 6,90 € per dag.

Verhuur van tafels, stoelen en barbecues: gratis service, tegen storting van een borgsom van € 10,- per stuk bij de receptie.

Peddelsurf: te huur voor 5€/persoon voor de tijd van 2 uur. Te verkrijgen bij de receptie.

Autoverhuur: Informatie bij de receptie.

Mountainbikeverhuur: Informatie bij de receptie.

Huisvuil: scheid het huisvuil en gooi het in de containers weg die bij de ingang van de camping staan (glas, papier, plastic en restafval). Gooi geen plastic of ander vast afval, zoals tampons, maandverband of oorstaafjes, in de wc, omdat dit de waterzuivering bemoeilijkt. We beschikken ook over een olietank om keukenoliën te recycleren. Deze bevindt zich achter de autowasplaats.

Energie: wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.

UNICEF: Camping Barcelona ondersteunt het programma UNICEF Bevriend Hotels in een project voor de bescherming van kinderen.

Parkeerzones: er zijn 3 parkeerzones op de camping. U kunt hier uw auto gratis parkeren om over meer plaats op uw standplaats te beschikken.


Help ons om te verbeteren: bij aankomst ontvangt u een vragenlijst over de kwaliteit van de camping en ruimte voor eventuele suggesties. Vul deze aan het einde van uw verblijf in en doe hem in de ideeënbus. Alle personeelsleden op de camping dragen een naamplaatje, geef de naam van de persoon aan die u geholpen heeft, als u dit van belang acht, want dit is voor ons erg nuttig om onze dienstverlening te verbeteren en het werk van ons team te beoordelen. Het restaurant en de supermarkt worden door een extern bedrijf beheerd, en wij vragen u ook uw mening hierover te geven en vraag altijd om uw rekening. Met vriendelijke dank.

WAAR NAAR TOE?

Entreebewijzen in Barcelona: Elke dag van 12.00h tot 20.30h is er bij de receptie een persoon aanwezig, die u kunt informeren over alle toeristische bezienswaardigheden in Barcelona en bij wie u tegelijkertijd goedkopere toegangsbewijzen kunt verkrijgen dan bij de officiële loketten van de gebouwen van Gaudí, zoals de Sagrada Familia, Parc Guël, musea, rondleidingen, toeristische routes, reisaanbiedingen, nachtelijke uitstapjes of het voetbalstadion Camp Nou en waarmee u dus de wachttijden bij de ingang kunt besparen.

Barcelona : is een mediterrane stad, kosmopolitisch en modern, internationaal bekend als inspiratiebron voor kunstenaars met een scala aan mogelijkheden op socio-cultureel gebied en de stad draagt natuurlijk het persoonlijke stempel van de geniale architect Gaudí. Op het Plaza de Cataluña vindt u het toeristenbureau en de toeristenbus (Bus Turístico) van Barcelona. Dit is een zeer geschikt vervoersmiddel en een aanrader vanwege de uitstekende vervoersservice. Het beschikt over een groot park met autobussen met een open dak en audiogids die u begeleiden naar de mooiste en toeristisch meest interessante plekjes (het is geen georganiseerde reis en ieder kan er op eigen gelegenheid in meerijden). Het wordt aangeraden, 6-7 dagen uit te trekken om de hele stad te bezoeken. Wij bevelen het 2-daagse ticket aan. U kunt dit bij de receptie kopen.

Vervoer naar Barcelona:

Particuliere busdienst: busdienst die u op alle dagen naar het centrum van Barcelona, Plaza Cataluña, brengt. Kaartje bij de receptie reserveren. Gratis kaartje. Het is van 01/06 t/m 30/09 niet gratis maar wel goedkoper dan met de trein: € 2,90/traject. Als u om een bepaalde reden besluit niet naar Barcelona te gaan, annuleer dan uw reservering om uw plaats vrij te maken. Vriendelijk dank.

Trein: vanaf 6:00 tot 23:00 uur iedere 10 minuten. Onze gratis bus brengt u naar het station van Mataró en haalt u hier weer op.

Nachtbus N-82: u kunt iedere dag de nachtbus nemen vanaf 24:00 tot 4:00 uur (vertrek ieder uur). De halte bevindt zich bij de ingang van de camping. De halte voor de terugrit ligt vlakbij het Plaza Cataluña in de straat Passeig de Gràcia nr 6.

Mataró: is de hoofdstad van de Costa de Barcelona – Maresme (125.000 inwoners). Het is een stad aan de Middellandse Zee met prachtige stranden en eenwaardevol zeefront. De stad werd gesticht door de Romeinen en er is een routeuitgezet met gratis audiogids om het bouwkundige en archeologische erfgoedvan de stad te leren kennen. Om deze route te volgen dient u zich tot hettoeristenbureau in het centrum van de stad te wenden.


Stadscentrum:
hier vindt u het winkelcentrum, kledingszaken en schoenenwinkels, banken, restaurants, markten en, in het oude stadshuis, het toeristenbureau.

Markt op het ‘Plaça GRAN’: dit is de meest kleurrijke markt van de stad met zowel vaste als losse kramen. Hier vindt u het beste fruit en groente van Mataro, er worden ecologische producten aangeboden en er zijn kramen gespecialiseerd in biologisch vlees, gedroogde vruchten en noten, enz. De markt wordt gehouden op het plein ‘la Plaça Gran’ in het oude stadscentrum achter het gemeentehuis. Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 14:00 uur en van 17:30 tot 20:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 14:00 uur.

Markt op het ‘Plaça CUBA’ : een markt met voornamelijk levensmiddelen. Het gebouw werd in 1936 en is ontworpen door de architect Lluís Gallifa. Geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 tot 14:30 uur, vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 13:30 uur. Ook is er een buitenmarkt met kramen met huishoudelijke artikelen en textiel iedere donderdag van 8:00 tot 14:00 uur. Deze ligt vlak bij het centrum van de stad.

Winkelcentrum MATARÓ PARC: bioscoopzalen, winkels, bowlingbaan en i restaurants.

De zeeboulevard: deze is 3 kilometer lang en ideaal voor een wandeling of fietstochtje langs de zee. Er is een ruim aanbod met strandtentjes en restaurants met muziek of avondoptredens, speeltuin, sportzones, banken, bomenzones met lekkere schaduw en mooie groenvoorzieningen.

De fabriekshal van Gaudí: dit is een van de eerste projecten van Antoni Gaudí, gebouwd in 1883, en kenmerkt zich door de 13 parabolische bogen, gemaakt van houten delen die met ijzeren spijkers aan elkaar bevestigd zijn, om het dak te ondersteunen. Er is een tentoonstelling van hedendaagse kunst van Catalonië in ondergebracht. Het bevindt zich op 200 m afstand van het treinstation van Mataró. Zie plattegrond.

Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 18:00 tot 21:00 uur, zondag van 11:00 tot 14:00 uur. Gratis entree.

Castellers (menselijke torens): Ontdek één van de meest beroemde en indrukwekkende tradities van Catalonië: menselijke torens! De plaatselijke groep “colla Capgrossos de Mataró” oefent elke dinsdag en vrijdag (behalve op feestdagen). Van 20.00h tot 21.00h trainen alleen de kinderen en van 21.00h tot 23.00h oefent de hele groep. De toegang tot het oefenlokaal is gratis en u kunt iets drinken in de bar terwijl u de training aanschouwt. Vanaf eind juli tot eind augustus zijn er geen trainingen vanwege de zomervakantie.


Waterpark:
‘Isla Fantasia’, een van de beste waterparken van Spanje, ideaal om er een hele dag te genieten met de kinderen of als stelletje. Er is een golfslagbad, glijbanen voor kinderen en volwassenen. Het park biedt vermaak voor jong en oud.

Bosc Vertical: ontdek de ervaring om tussen de takken van bomen op grote hoogte te bewegen. Beleef de sensaties, voel de adrenaline en geniet van een zinderende spanning. Tokkelbanen, bruggen, lianen, netten... Er zijn parcoursen geschikt voor iedere leeftijd. Meer informatie bij de receptie.

Roca Village : het is het grootste outlet-centrum van Europa en biedt de klant de gelegenheid om producten uit collecties uit vorige seizoenen te kopen van merken met grote nationale en internationale faam tegen aantrekkelijke prijzen.

Natuurpark Montseny: voor wie van bergwandelen houdt, vindt u hier een uitstekend netwerk van wandelpaden en GR's. Tegelijkertijd heeft men vanaf de top van de berg ‘Turó de l'Home’ (1.706 m.) een prachtig uitzicht over een groot deel van het Catalaanse grondgebied. Een uniek landschap en ideaal om te genieten van een dagje in de natuur.

Dagelijkse excursies naar Montserrat: Duur: 4,5 uur. Prijs volwassene: € 53,00; kinderen van 8 t/m 15 jaar: € 43,00; kinderen onder de 8 jaar gratis. Inbegrepen heenreis in tandradtrein. Vertrek van Barcelona.

Flamencoshow: in de Tablao Cordobés, in het centrum van Barcelona (Les Rambles, 35). De Tablao is opgericht in 1970 en wordt beschouwd als een van de beste van Spanje door een kleine, veeleisende kennerskring. Na het diner vindt de show plaats. Als u er de voorkeur aan geeft, kunt u ook alleen de show bijwonen. Voor nadere informatie en reserveringen kunt u bij de receptie terecht. Alle dagen geopend.

Water Sports Centre: het centrum biedt watersporten voor alle leeftijden. Leer varen in een catamaran, windsurfen, zeilen of kanoën, en geniet van activiteiten zoals waterskiën, parasailing, speedboat en opblaasbare vaartuigen, zoals de flyfish, slider of bananabus. Meer informatie bij de receptie. Het centrum bevindt zich op het strand tegenover het station van Calella; geadviseerd wordt de trein vanaf Mataró te nemen (20 min) en het bedrag van het treinkaartje wordt in mindering gebracht op de activiteit die u boekt.

Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.

CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com
www.CampingsOnLine.com, Información y reservas de Campings en España