Wij willen u graag een aangenaam verblijf aanbieden.   Nuttige informatie

         
 
Gratis cursus cava- en wijnproeven: Deze wordt gegevens in het Engels door een oenoloog iedere maandag op het terras van het restaurant.
Wij kiezen voor een duurzame wereld en alle elektriciteit die de camping gebruikt, is afkomstig van hernieuwbare en groene energiebronnen.
 

GRATIS dagelijks transport tijdens alle dagen van het seizoen
★ ★ ★ ★ ★

Video bus Càmping Barcelona.

Ontspan u en geniet, rijd niet zelf tijdens uw vakantie, onze chauffeurs brengen u overal naar toe!!

Om de kwaliteit, het welzijn en het vermaak op uw vakantie te verbeteren stellen wij u de gratis bus van Càmping Barcelona ter beschikking die u iedere dag, en op slechts 5 minuten van de camping, vervoert naar:

Onze Beach Club.
De stranden van Mataró.
Naar de haven en naar onze duikclub
Het treinstation.
De SPA met bad- en sportzone.
De padlle Club.
De markten.
De restaurants.
De bezichtigingen van het cultureel en bouwkundig erfgoed van de stad.
Het stadscentrum.
De winkelcentra.

 

Vervoer naar Barcelona

Privé bus: Elke dag bieden we 4 busdiensten naar Plaça Catalunya: het centrum van Barcelona. Boek uw ticket bij de receptie. Vergeet niet dat de bus goedkoper is dan met de trein (2,90 € voor een enkele rit).

Trein: Om de 10 minuten gaat er een trein van 06:00 tot 23:59 uur. Onze gratis bus brengt u naar het treinstation van Mataró. Zie hier de dienstregeling van de trein.

Nachtbus: Elke nacht (1 keer per uur), vanaf 00:00 tot 05:00 uur rijdt er een nachtbus van Barcelona naar Mataró. De bushalte bevindt zich in het centrum van Barcelona (Passeig de Gracia, 6 – vlakbij Plaça Catalunya). En in Mataró stopt deze bij de ingang van de camping. Zie hier de dienstregeling van de nachtbus.

Het GRATIS vervoer naar Mataró gaat elke dag vanaf 9:30 uur 's morgens tot 23:45 uur 's avonds. In juni, juli, augustus en september rijdt deze bus tot 01:00 's nachts.

Korte beschrijving van de plaatsen van belang waar u met onze gratis busdienst op slechts 5 minuten van de camping naar toe kunt:

Beach Club van Càmping Barcelona : gelegen aan het begin van de zeeboulevard van het strand van Mataró, aan de zee en het strand. Ontmoetingspunt voor de vrienden van Càmping Barcelona. Overdag: onze aperitiefjes, tapa's, belegde broodjes, enz. Aan de oever van het water beschikken we over een uitstekende kaart met salades, paella's, schaaldieren, vis- en vleesgerechten. De avond is om te genieten van muziek met de traditionele mixdrankjes en de beste cocktails van het strand van Mataró.

Maak het u op uw gemak met onze Chill Out en een mojito of een Caipirinya op 30 meter van het water. Dat is zomer, dat is pas leven!

Muzieksessies met dj's die de meest moderne stijlen mixen en thema-avonden. Keuken geopend tot 12 uur 's nachts.

 
 

Fietsverhuur: Tickets bij de receptie.

De zeeboulevard: deze is 3 kilometer lang en ideaal voor een wandeling of fietstochtje langs de zee. Er is een ruim aanbod met strandtentjes en restaurants met muziek of avondoptredens, speeltuin, sportzones, banken, bomenzones met lekkere schaduw en mooie groenvoorzieningen, toeristenbureau, verhuur van kajaks, surfplanken, kitesurf, snorkelen, zeilen en duiken.

 
 
 

Duikclub van Camping Barcelona: deze bevindt zich in de haven en organiseert boottochten om aan de kust van Barcelona-Maresme te duiken en te varen, L’Alguer del Berruguell, een zeereservaat van 700 hectare met Posidonia oceanica, te bezoeken en de explosie van leven in de verzonken gefossiliseerde stranden tegenover de camping, met een ouderdom van meer dan 7.000 jaar (hiervoor hoeft u niet over een brevet te beschikken).

 
 

Mataró: is de hoofdstad van de Costa de Barcelona – Maresme (120.000 inwoners). Het is een stad aan de Middellandse Zee met prachtige stranden en een waardevol zeefront. De stad werd gesticht door de Romeinen en er is een route uitgezet met gratis audiogids om het bouwkundige en archeologische erfgoed van de stad te leren kennen. Om deze route te volgen dient u zich tot het toeristenbureau in het centrum van de stad te wenden.

Stadscentrum: hier vindt u het winkelcentrum, kledingszaken en schoenenwinkels, banken, restaurants, markten en, in het oude stadshuis, het toeristenbureau.

Markt op het ‘Plaça GRAN’: Dit is de meest schilderachtige markt van de stad en bestaat uit permanente winkels en kramen. Hier kunt u de beste groenten en fruit van Mataró kopen. U vindt hier ook biologisch geteelde groenten en fruit, en winkels die gespecialiseerd zijn in ecologisch vlees, noten en gedroogde vruchten, enz. De markt ligt in het centrum, op de ‘Plaça Gran’ in het oude centrum, achter het gemeentehuis.

Markt van het ‘Plaza CUBA’: Deze ligt vlakbij het centrum van de stad. Buitenmarkt met levensmiddelen en kleding.

Winkelcentrum MATARÓ PARC: bioscoopzalen, winkels, bowlingbaan en i restaurants.

 
 

Aqua Park: ‘Isla Fantasia’, een van de beste waterparken van Spanje, ideaal voor een dagje uit met de kinderen of met zijn tweeën. Het heeft een golfslagbad, grote en kinderglijbanen, een picknick zone en amusement voor groot en klein.

SPA Paradise badzone: Twee verwarmde zwembaden van 25 en 10 meter met bubbelbadbedden en -stoelen, therapeutische waterstralen variërend van druk, jacuzzi's, Schotse douches, stoombaden, sauna, vichydouche en massageservice. Voorzien van crèche waar voor uw kinderen wordt gezorgd terwijl u aan uw conditie werkt, zonneterras, kapsalon en integraal image center.

In de sportzone is een fitnessruimte van 650 m² met uitzicht op zee met grote ramen. 40 cardiovasculaire plaatsen, zone met isolaterale en convergerende apparaten. Spinning amfitheater met drie niveaus, 60 hometrainers met licht- en geluidseffecten. Ook lessen yoga, taichi, aerobics, steps en spiertonus.

Sport en ontspan tegelijk, alleen, met uw partner of met het gezin.

Padlle Club: Beschikt over zes padlle-banen in een rustige en exclusieve omgeving.

 
 

KOM NAAR MATARÓ, DAT MAG U NIET MISSEN!!!

 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com