Transport gratuït des de al Càmping Barcelona

Mataró El Passeig Marítim Piscina climatitzada amb zona SPA Golf Platges
Shopping Barcelona Aqua Park Club de Pàdel Park Natural Montseny
Water Sports Centre Dalí Cim De Les Àguiles Montmeló Park Natural Montserrat
Tablao Flamenco Nau Gaudí Excursiones Diver Castillo El bosc vertical


Barcelona

És una ciutat mediterrània, cosmopolita y moderna, coneguda internacionalment com a font de creacions artístiques i amb un ampli ventall sociocultural, i amb la personal pinzellada del genial i mundialment admirat Gaudí. A la Plaça de Catalunya hi trobaran el Centre d’Informació Turística i el Bus Turístic de Barcelona. Aquest servei de transport, idoni i altament recomanat per la seva excel•lent organització, disposa d’una flota d’autocars descoberts i amb àudio guia que els acompanyaran als llocs més insòlits i de major interès turístic (no és una visita organitzada, sinó que cadascun de vostès viatja pel seu compte). Existeixen 3 circuits diferents, Barcelona Sud, Barcelona Nord i Barcelona Fòrum, i és per tant recomanable disposar d’un mínim de 6 o 7 dies per a visitar la capital catalana. Recomanem comprar el bitllet de 2 dies. Pot comprar-lo a recepció.

Transports a Barcelona:
Bus privat: Cada dia hi ha un servei de bus que us portarà al cor de Barcelona, la Plaça Catalunya. Reserveu el vostre tiquet a la recepció el dia anterior. La parada es troba a l’entrada del càmping. Tiquet gratuït. No és gratuït del 01/06 al 30/09 però és més econòmic que el tren. Tiquet 2,90 €.
Tren: Des de les 6h fins a les 23h cada 10 minuts. El nostre bus gratuït us portarà i us recollirà a l’estació de Mataró.
Bus nocturn: Cada nit poden agafar el bus nocturn des de les 24h fins a les 5h (Sortides cada hora). La parada es troba a l’entrada del càmping. La parada de tornada està prop de la Plaça de Catalunya a la Ronda de St. Pere nº15.

Barcelona And Me - Video Barcelona Some Reasons - Video Barcelona Day & Nigth

 
         
 
CATALÀ - ESPAÑOL - FRANÇAIS - ENGLISH - GERMAN - ITALIANO - DUTCH
Camping & bungalows BARCELONA Carretera N-II Km 650 - 08304 - Mataró, Barcelona, ESPAÑA
Tel: +34 937904720, E-mail: info@campingbarcelona.com
www.CampingsOnLine.com, Información y reservas de Campings en España